Overslaan en naar de inhoud gaan
Barbeque
Steeds drie stukken vlees per persoon
Verschillende hapjes
- Bloedworst met appeltjes
- Witte worst met ajuin en mosterd of andere
- Mini brochetjes
- Opgevulde champignons
- St-Jacobsvruchten met frambozenazijn en roomsausje
- Gegrilde oesters
- Gevulde mini paprika’s
- Spiesje van bouletjes met zongedroogde tomaatjes (warm)
- Mini hamburgertjes met broodje
- Scampi’s ( brochetjes of andere presentaties)
- Soepje ( naar keuze )
-
- Glaasje gevuld met komkommer en zalmmousse
Winter Barbeque
- Lamskoteletjes
- Bloedworst
- Witte worst
- Speenvarken carré
- Tournedos
- Vis papillotten
- Warme rode kool met appeltjes
- Warme krieltjes
- Aardappelen in de schil ( lookboter)
- Witloof met spek ( warm)
- Groenten Gratin ( bloemkool, broccoli, champignon)
- Koude pastasalade
- Boontjes ( koud of warm naar keuze)
- Pepersausje,wildsausje,mosterdsausje
- Boerenbrood